Vedeldad badtunna 

( för tillfället ur funktion)

Varför inte boka badtunnan och njut av att sitta i 40ºc vatten och beundra solnedgången? Lyssna på djurlivet som ändrar karaktär då mörkret faller och se hur många stjärnor ni känner igen på natthimlen.

 

Biljardbord

Ett parti biljard på kvällen är inte heller dumt. Kanske medan ni väntar på att tunnan skall bli varm? Nygård har ett riktigt 9 foots matchbord gjort utav solid lönn med en 25mm italiensk skifferskiva och vi tillhandahåller köer och bollar av hög kvalitet för de som önskar spela.

            

Tatueringsstudio

Vi kan nu erbjuda tatueringar här påNygårds Herrgård. Efter många år som superrealist med uppdrag i porträttmålning, arkitektur och djur bl.a. har Maria Cimini utbildat sig till Tatueringskonstnär. Alla tatueringar sker efter konsultation varvid kundens önskemål i samarbete med oss här på Nygård utarbetas till en unik tatuering. Varför inte matchande tatueringar dagen efter bröllopsnatten i Kungarummet?

                 www.stigmata.se

 

Ridning

Nygårds Herrgård kan erbjuda en ridtur till havet för såväl erfarna som nybörjare. Hör efter i förväg då tillgången till hästar varierar med säsongen.

 

Golf

Nygårds Herrgård ligger nära ett flertal golfbanor. Den närmaste ligger i Mönsterås och har en 9-håls bana och en driving range.

www.monsterasgk.se/

 

Sedan har vi Oskarshamns Golfklubb. Den ligger endast 19km från Nygård och har en vacker 18-hålsbana...

http://www.oskarshamnsgk.com/

 

Kalmar har en golfklubb med två fina 18-hålsbanor.Den ligger ca 49km från Nygård (45minuter med bil)...

               http://www.kalmargk.se/

Pontus & Kushii

Hustes väktare

 

 

 

 

Contact: +46 (0)499 40031